Partners 2019

In 2019 is het Hollands Historisch Festijn van de zomervakantie verplaatst naar het weekend voor Prinsjesdag. In dit weekend vindt ook het Prinsjesfestival plaats en Open Monumentendag Den Haag. Gezamenlijk zetten wij in op Historie, Ceremonie en Democratie.

Sponsors van het Hollands Historisch Festijn 2019

Het Hollands Historisch Festijn wordt in 2019 mede mogelijk gemaakt dankzij subsidie van Provincie Zuid-Holland, Gemeente Den Haag,
Prins Bernhard Cultuurfonds, Fonds 1818, Cultuurschakel en Gravin van Bylandt Stichting.

Dank aan alle samenwerkende organisaties en historische personages 2018

Het Hollands Historisch Festijn werkt samen met alle partners, met name in Den Haag, die bijdragen aan het voor het voetlicht brengen van de rijke historie: waaronder musea, rondleidingen, rondvaarten en rondritten. Speciale dank gaat uit naar het Haags Historisch Museum, directeur Marco van Baalen, die met ons gelooft in de kracht van levende geschiedenis en Stichting Haagse Dingen, Dennis Simonis, die met ons samenwerkt om middels video het evenement onder de aandacht van een groot publiek te brengen en de enorme inzet van Marjon van der Vegt om de beleving van het Festijn in foto’s vast te leggen. Voor 2018 zijn wij het Bureau Grafelijke Zalen en Johan de Witthuis van Rijksvastgoedbedrijf zeer erkentelijk voor het mogelijk maken van het stilleven in de Ridderzaal.

123hekken, Ambassade van Den Haag, ASA Beveiliging, BIZ Hofkwartier, Buitenmuseum Den Haag, Compagnie van Brederode, Crystal Claer Translations, Den Haag’s Barokorkest New Dutch Academy, Fronti Nulla Fides, Gemeente Den Haag, Gemeente Vlaardingen, Gelaterie Riva, Gilde Den Haag, Haag Events, Haags Historisch Museum, Huis van Hilde, Huurlingen, Huygensfestival, Huygens’ Hofwijck, Juni Lekkernijen, Museum Bredius, Museum de Gevangenpoort, Multicopy Den Haag, Ondernemersvereniging Hofkwartier Den Haag, Ooievaart, ProDemos, Projectkoor Albert Jan van der Neut, PS Publiciteitsservice & Kabinet Buitenreclame, Ruïne van Brederode, Stalhouderij Hanemaaijer (Gouden Koetsjes), Stadsrijschool Den Haag, Touristtram, Vrienden van De Witt, Willemsvaart, Worksprisma, IJscoman Moes.

Naar een ieder die het mogelijk maakt om deze droom van Vaderlandse Geschiedenis werkelijkheid te maken op de belangrijke historische locaties rond het Binnenhof. De inzet van velen die in de huid kruipen van de personages of hen daarbij ondersteunen. Dank jullie wel. Met elkaar wordt het mogelijk!

Word donateur!

Vindt u het delen van de Vaderlandse geschiedenis van Nederland ook een belangrijk onderdeel in onze samenleving? Word dan donateur van het Hollands Historisch Festijn. Vanaf €100,- op jaarbasis bent u onze zeer geëerde gast op het Hollands Historisch Festijn en geven wij u graag een persoonlijke rondleiding.

Neem contact op via het contactformulier of bel met Angelique Schipper, Algemeen Coördinator Hollands Historisch Festijn 06-23169607.

logo haagse dingen